Social Selling Coach
Met persoonlijke aandacht en enthousiasme aan de slag met social media

Instagram voor HR | Arbeidsmarktcommunicatie:

In de huidige arbeidsmarkt besteden werkgevers steeds meer aandacht besteed aan arbeidsmarktcommunicatie. Ook social media vormen hierbij vaak een belangrijk onderdeel. Veel bedrijven kiezen dan vaak voor platformen zoals Linkedin en Facebook. Maar is dit nog steeds het meest effectieve kanaal om in contact te komen met jullie doelgroep?

Afhankelijk van je doelgroep maak je hierin keuzes en steeds meer bedrijven ontdekken ook de kansen omtrent Instagram. Want Instagram is het snelst groeiende social media platform in doelgroep van 18-35 jaar oud. Daarnaast is Instagram ook uitermate geschikt om een authentiek en persoonlijk beeld te geven van de organisatie. Onderdelen die zeer belangrijk zijn in succesvolle arbeidsmarktcommunicatie.

Ontdek ook de kracht van Instagram voor arbeidsmarktcommunicatie:

Wil jij als HR professional ook aan de slag met Instagram voor arbeidscommunicatie kom dan naar onze training “arbeidsmarktcommunicatie via Instagram”. Tijdens deze training komen de volgende onderdelen aan bod:

·        Verkenning van het huidig social media landschap

·        Uitleg over de werking en kansen van Instagram

·        Voorbeelden van Instagram campagnes voor arbeidsmarktcommunicatie

·        Welke strategie past het beste bij jouw organisatie?

·        Uitwerken van het social media canvas voor jouw organisatie

·        De belangrijkste do and don’ts

Trainingen:

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers zodat er veel ruimte is om ervaringen met elkaar te delen en stil te staan bij de situatie van de deelnemers. De kosten van deze training bedraagt 249 euro excl. BTW per persoon.  Kijk in onderstaand overzicht voor de beschikbare locaties en tijden:

-         Donderdag 12 juli: Van der Valk Apeldoorn 13:00-16:00